0320 219 483Contact
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Retourneren Annuleren

Retourzenden binnen de zichttermijn
Volgens de wet kopen op afstand accepteren wij retourzendingen. Na de zichttermijn van 14 dagen is de koop definitief gesloten. U besluit dus pas om definitief te kopen als u voor de volle 100% tevreden bent. Indien u gedurende de zichttermijn om welke reden dan ook, het artikel toch niet wilt afnemen, is het mogelijk om volgens onderstaande instructies het artikel aan ons te retourneren. NB Genoemde zichttermijn is geen gebruikstermijn.

Verzending is voor rekening en risico van de verzender. Wat betreft geleverde producten geldt: Slechts ongebruikte goederen, compleet in originele staat en voor zoverre mogelijk onbeschadigde verpakking, aan ons geretourneerd, zullen in aanmerking komen voor restitutie.
Voorzie het artikel van de factuur-pakbon of kopie bestelling mail en zorg dat het artikel volledig in ongebruikte en onbeschadigde staat naar ons wordt toegezonden.
We verzoeken u in of aan het pakket uw gegevens stevig te bevestigen Zonder complete gegevens kan uw retour niet verwerkt worden
Vermeld uw (bank)rekeningnummer. Het aankoopbedrag zal per omgaande teruggestort worden op uw rekening.
De verantwoordelijkheid en de kosten van het retour zenden komen voor uw rekening, tenzij (in geval van gebreken) anders overeengekomen.
Ongefrankeerde stukken worden evenals goederen zonder afzender door ons geweigerd.

Kan ik mijn bestelling aan de chauffeur geven of omruilen? Dit is helaas niet mogelijk.
Hoe snel wordt mijn retour verwerkt? Wanneer u een product retour stuurt wordt uw geld teruggestort of ontvangt u een nieuw product. Om uw retour zo snel mogelijk te verwerken is het noodzakelijk dat u de aangegeven procedure volgt.

Retourzendingen kunnen verstuurd worden aan:
Fietstasplus
Apolloweg 220
8239 DB Lelystad

Uw retour kan u ook afgeven bij de afhaalbalie te Lelystad Zo voorkomt u onnodige verzendkosten.

Annuleren
Wij streven er naar uw bestelling direct te verwerken Indien aankopen geannuleerd worden vóór verzending, dan worden eventueel gemaakte kosten aan u doorberekend.
Indien aankopen geannuleerd worden tijdens de verzendprocedure kunnen wij deze uitsluitend als retour behandelen. U dient er rekening mee te houden dat een groot deel van de bestellingen geheel automatisch wordt verwerkt.
Dit betekend dat uw goedgekeurde bestelling (na ontvangst betaling) veelal binnen enkele minuten al in het distributieproces is. Deze bestelling kan dan niet meer worden tegengehouden. U kan deze volgens de normale procedure retour sturen