0320 219 483Contact
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Enkele fietstas

Op zoek naar een enkele fietstas? Dan zit je bij Fietstasplus goed! Je hebt bij ons een ruime keuze aan enkele fietstassen van diverse bekende en minder bekende merken. Onze fietstassen zijn van hoge kwaliteit, laag geprijsd en worden snel geleverd.

Enkele fietstas

Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 42 van 223

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 42 van 223

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Een enkele fietstas voor extra ruimte

Als je op de fiets vaak graag iets mee neemt dan biedt een enkele fietstas de ideale oplossing. Houdt je stuur en handen vrij door je spullen in je fietstas te plaatsen. Dit is praktischer en vooral veiliger!
Wil je je fietstas gaan gebruiken om boodschappen te gaan doen, neem dan een shopper tas. Een shopper fietstas is een fietstas met haken die je makkelijk van je fiets afhaalt en kan gebruiken als boodschappen tas.

shoppertas

Wil je je fietstas voornamelijk gaan gebruiken voor je werk of school, dan is een normale pakaf tas of schoudertas een goede keuze. Wij hebben schoudertassen met en zonder bevestiging. De schoudertassen met bevestiging bevatten haken waarmee de tas aan je fiets vast te maken is. De schoudertassen zonder deze haken kunnen enkel als schoudertas worden gebruikt.


Ruime keuze enkele fietstassen

Je vindt bij ons een ruim assortiment aan enkele fietstassen. Of je nou op zoek bent naar een fietstas met één kleur of met een print, wij hebben het allemaal. Je vindt bij ons enkele fietstassen van de bekendere merken zoals Basil, Cordo en Fastrider, maar ook minder bekende merken.